Sallos X-Treme drop met salmiak 150 gram

 2,05 24,75

Sallos X-Treme drop met salmiak 150 gram
Harde karamels met dropsmaak met salmiak en zoutvulling
Of bestel de grootverpakking a 15 stuks met korting

Wissen

Sallos X-Treme Drop met Salmiak - Voor De Echte Smaakliefhebber

Ben jij op zoek naar een intense smaakervaring? Probeer dan Sallos X-Treme Drop met Salmiak! Deze snoepjes zijn speciaal gemaakt voor de echte smaakliefhebbers en hebben een intense smaak van zoute salmiak.

Sallos X-Treme Drop met Salmiak is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen. De snoepjes zijn suikervrij en zijn daarmee een gezonde en smaakvolle keuze voor iedereen die van snoep houdt.

Bij candyXL.com bieden we een uitgebreid assortiment Sallos snoepjes aan, waaronder de X-Treme Drop met Salmiak. Onze snoepjes zijn altijd vers en van de hoogste kwaliteit, dus je kunt erop vertrouwen dat je de beste snoepervaring zult hebben.

Sallos X-Treme Drop met Salmiak is perfect om te delen met vrienden en familie, of om gewoon van te genieten wanneer je een intense smaakervaring nodig hebt. Bestel vandaag nog bij candyXL.com en ontdek waarom deze snoepjes zo populair zijn onder snoepfans over de hele wereld!

Waarom Sallos X-Treme Drop met Salmiak kopen bij candyXL.com?

Bestel vandaag nog Sallos X-Treme Drop met Salmiak bij candyXL.com en ervaar de intense smaak van deze heerlijke snoepjes!