Sallos X-Presso drop doos 15 stuks

 24,75

Sallos X-Presso drop doos 15 stuks
Harde dropjes met zoethoutsmaak en vulling met espresso-extract
Inhoud verpakking: 15 x 150 gram
Of bestel per stuk op deze pagina

Verzendtijd 1-4 werkdagen

Ontdek de heerlijke Sallos X-Presso Drop met Vulling bij CandyXL.com

Ben jij een echte liefhebber van drop met een verrassende twist? Dan moet je de Sallos X-Presso Drop met Vulling proberen! Deze snoepjes zijn gevuld met een heerlijke koffiesmaak, waardoor je een unieke en onvergetelijke smaakervaring beleeft.

De Sallos X-Presso Drop met Vulling is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Bovendien zijn deze snoepjes suikervrij, waardoor ze een verantwoorde keuze zijn voor iedereen die van snoep houdt.

Bij CandyXL.com hebben we een ruim assortiment aan Sallos snoepjes, waaronder de X-Presso Drop met Vulling. Onze snoepjes zijn altijd vers en van de hoogste kwaliteit, dus je kunt erop vertrouwen dat je de beste snoepervaring zult hebben.

Of je nu wilt genieten van deze lekkere snoepjes tijdens je werk, onderweg, of gewoon thuis op de bank, de Sallos X-Presso Drop met Vulling is perfect voor elk moment. Bestel nu bij CandyXL.com en ervaar zelf waarom deze snoepjes zo populair zijn onder snoepfans over de hele wereld!

Waarom Sallos X-Presso Drop met Vulling kopen bij CandyXL.com?

Bestel vandaag nog de Sallos X-Presso Drop met Vulling bij CandyXL.com en geniet van een unieke en heerlijke smaakervaring!