Haribo Super Mario 175 gram

 2,05

Haribo Super Mario 175 gram
Fruitgum, deels met marshmallow

Binnenkort weer leverbaar

Ontdek de magische wereld van Haribo Super Mario snoepjes bij CandyXL.com

Ben je op zoek naar een heerlijke traktatie om te delen met vrienden en familie? Dan zijn de Haribo Super Mario snoepjes zeker het proberen waard! Deze snoepjes hebben de vorm van de personages uit het populaire Nintendo-spel Super Mario, zoals Mario, Luigi, en de beruchte schurk Bowser.

De Haribo Super Mario snoepjes zijn gemaakt van de beste ingrediënten en hebben een heerlijke fruitige smaak. Bovendien zijn ze kleurrijk en leuk om naar te kijken, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor kinderen en volwassenen die van snoep houden.

Bij CandyXL.com hebben we een ruim assortiment aan Haribo snoepjes, waaronder de Super Mario variant. Onze snoepjes zijn altijd vers en van de hoogste kwaliteit, dus je kunt erop vertrouwen dat je de beste snoepervaring zult hebben.

Of je nu een fan bent van Super Mario, of gewoon op zoek bent naar een lekker snoepje om te delen, de Haribo Super Mario snoepjes zijn perfect voor elk moment. Bestel nu bij CandyXL.com en ervaar zelf waarom deze snoepjes zo populair zijn onder snoepfans over de hele wereld!

Waarom Haribo Super Mario snoepjes kopen bij CandyXL.com?

Bestel vandaag nog de Haribo Super Mario snoepjes bij CandyXL.com en ontdek de magische wereld van Super Mario in de vorm van heerlijke snoepjes!