Showing all 8 results, including child brands

Pringles chips en snacks online bestellen

Pringles chips en snacks bestellen? Bestel het eenvoudig online in onze snoepwinkel CandyXL.com. Wij bieden een groot assortiment Pringles chips en snacks, zuur snoep, spekjes en chocolade repen, een goede service en een snelle verzending.
Pringles is een bekend merk van chips dat zich onderscheidt door zijn unieke vorm en verpakking. Het merk is eigendom van Kellogg Company en werd in 1968 op de markt gebracht. Pringles-chips worden gemaakt van aardappelvlokken die worden geperst in de herkenbare, ronde vorm die zo kenmerkend is voor het merk. De chips worden gebakken in speciale ovens om ze knapperig en licht te maken, en vervolgens op smaak gebracht met een breed scala aan smaken, waaronder klassiekers als Original, Sour Cream & Onion en Cheese & Onion, maar ook meer avontuurlijke smaken zoals Pizza, Paprika en Barbecue.

Pringles staat bekend om zijn innovatieve verpakking, die bestaat uit een kartonnen koker met een uittrekbare folie waarmee de chips gemakkelijk uit de verpakking kunnen worden gehaald. Deze verpakking is niet alleen handig om te openen en te sluiten, maar ook om de chips langer knapperig en vers te houden. Pringles is uitgegroeid tot een van de meest populaire merken van chips ter wereld en wordt in meer dan 140 landen verkocht.