Wonka Nerds Rainbow Rope snoep

E-mailadres
Wonka SKU
8732
€ 1,95
Wonka

Quick Overview

Wonka Nerds Rainbow Rope snoep uit Amerika! Laat je verrassen door de geheime recepten van Willy Wonka. Wonka nerds zijn kleine krokante snoepjes met verschillende fruitige smaken in alle kleuren van de regenboog. De Ropes zijn gemaakt van een heerlijke fruitgum veter met daaromheen een dikke laag crunchy Nerds. Een Wonka Nerds Rainbow Rope is ongeveer 22 cm lang, dus extra lang snoepplezier!

* bevat geen kauwgom.

Meer informatie
Merk Wonka

Disclaimer: de productinformatie op deze website wordt met grootst mogelijke zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wonka

Wonka Nerds Rainbow Rope snoep uit Amerika! Laat je verrassen door de geheime recepten van Willy Wonka. Wonka nerds zijn kleine krokante snoepjes met verschillende fruitige smaken in alle kleuren van de regenboog. De Ropes zijn gemaakt van een heerlijke fruitgum veter met daaromheen een dikke laag crunchy Nerds. Een Wonka Nerds Rainbow Rope is ongeveer 22 cm lang, dus extra lang snoepplezier!

* bevat geen kauwgom.

Meer informatie
Merk Wonka
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wonka Nerds Rainbow Rope snoep
Meer lekkers....
Zakelijke klanten
Offerte aanvragen voor snoep op maat?
Offerte aanvragen
Snoepabonnementen online bestellen
Haribo snoep op kleur bestellen

Offerte voor snoep op maat
Social Media
Contactgegevens

Telefoon: 0481 354 524 (avonduren)

Adres: Prins Bernhardstraat 26, 6661 DV Elst